Culikliekjes!,  Lacbaksels!,  Lacbaksels! (zoet)

Speculooshuis 4.0 (2016)

Dit jaar kreeg Köysti de kerstkabouter te kampen met een bijna-depressie. Nu op www.meteo.be bleek dat we wéér geen witte Kerst zouden hebben in België dit jaar, zocht hij zijn toevlucht in de alcohol… In de glühwein van Dille & Kamille om precies te zijn.

Mrs Pomegranate en ik moesten dus dringend op zoek naar een manier om hem op te beuren. Ah ja, zo’n dronken kerstkabouter wil je toch niet in huis zekers.

Op naar andere oorden dus, Köysti! Hij mocht zijn intrek nemen in het speculooshuis van dit jaar, een kerstkabouterstulpje! Volledig lactosevrij, met drie soorten speculoos: gewone, amandelspeculoos en tot slot speculoos met parelsuiker. Afgewerkt met glazuur en (lactosevrije) snoep!

 

Amateurkok/-bakker, manlief, aspirant-schrijver, lector Engels, community manager, recyclunstenaar, hobbyist-pianist en überdromer. Niet altijd in die volgorde weliswaar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: