
Fris zomerhapje
Sterren van de show: avocado, krab en lompviseieren!
INGREDIËNTEN (voor 6 hapjes)
- vruchtvlees van 1 avocado
- 100g krabbenvlees
- 1 tl fijngesnipperde sjalot
- 1/2 tl (avocado) + 1/4 tl (krab) citroensap
- (iets minder dan) 1 potje lompviseieren van 50g
- zout en peper (naar smaak)
- enkele sprietjes bieslook (facultatief)
WERKWIJZE
- Prak het vruchtvlees van avocado fijn met een vork (hier en daar een brokje kan geen kwaad) en meng met het citroensap, wat zout en peper.
- Meng het krabbenvlees met de sjalot en citroensap.
- Vul hapjesglazen met 1 el avocadomengeling, daarop 1,5 tl krabbenmengeling en daarop 1 tl lompviseieren.
- Werk af met een sprietje bieslook (als je dat wilt).

