Culikliekjes!

Fris zomerhapje

Sterren van de show: avocado, krab en lompviseieren!

INGREDIËNTEN (voor 6 hapjes)

  • vruchtvlees van 1 avocado
  • 100g krabbenvlees
  • 1 tl fijngesnipperde sjalot
  • 1/2 tl (avocado) + 1/4 tl (krab) citroensap
  • (iets minder dan) 1 potje lompviseieren van 50g
  • zout en peper (naar smaak)
  • enkele sprietjes bieslook (facultatief)

WERKWIJZE

  1. Prak het vruchtvlees van avocado fijn met een vork (hier en daar een brokje kan geen kwaad) en meng met het citroensap, wat zout en peper.
  2. Meng het krabbenvlees met de sjalot en citroensap.
  3. Vul hapjesglazen met 1 el avocadomengeling, daarop 1,5 tl krabbenmengeling en daarop 1 tl lompviseieren.
  4. Werk af met een sprietje bieslook (als je dat wilt).

 

Amateurkok/-bakker, manlief, aspirant-schrijver, lector Engels, community manager, recyclunstenaar, hobbyist-pianist en überdromer. Niet altijd in die volgorde weliswaar.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: