
Italiaanse zomersalade
Een heerlijk eenvoudige verfrissende salade met tomaat, nectarine, (lactosevrije) mozzarella en basilicum. Nóg lekkerder met halve spiraalbroodjes erbij!
INGREDIËNTEN (4 personen, als voorgerecht)
- 1 Coeur de Boeuf-tomaat (verkrijgbaar bij Carrefour), doormidden en vervolgens in plakjes gesneden
- 2 kumato’s (verkrijgbaar bij Carrefour), in plakjes gesneden
- 2 nectarines, in plakjes gesneden
- 2 bollen lactosevrije mozzarella (verkrijgbaar bij AH), in plakjes gesneden en vervolgens in kleine stukjes gescheurd
- 24 blaadjes basilicum
- 4 el basilicumolie (persoonlijk vind ik die van Delhaize de beste)
- 2 spiraalbroodjes, gemaakt met rode pesto, elk verdeeld in vier stukken
WERKWIJZE
- Verdeel de plakjes tomaat, kumato, nectarine en mozzarella over vier borden.
- Werk elk bord af met 6 blaadjes basilicum, 1 el basilicumolie en 2 stukjes spiraalbrood
Mmmmmm!

