Bik Romantique!,  Culikliekjes!

Red Raccoon

Huize Plofknook kreeg er in maart een mini-lid bij! Na de geboorte van ons eigenste wasbeertje Emmaline kon een huisbereide cocktail niet achterblijven! Behold, the Red Raccoon!

INGREDIËNTEN (voor 6 cocktails)

  • 4 delen pink gin
  • 4 delen kersenlikeur
  • 12 delen veenbessensap
  • sap van 1 limoen
  • 3 flesjes hibiscustonic
  • 6 tomaschinokersen

WERKWIJZE

  1. Doe de gin, de likeur, het veenbessensap en limoensap in een cocktailshaker samen met enkele ijsblokjes. Schudden die handel!
  2. Verdeel de mengeling over zes glaasjes en leng aan met hibiscustonic.
  3. Werk elk glas af met een tomaschinokers.

 

 

Amateurkok/-bakker, manlief, aspirant-schrijver, lector Engels, community manager, recyclunstenaar, hobbyist-pianist en überdromer. Niet altijd in die volgorde weliswaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: