Culikliekjes!

Webshop: The Spicery

Wat koop je voor een echte foodie? Een (zoveelste) geschenkmand van Oil & Vinegar? Een waardebon voor een etentje? Een gaffelgadget? Allemaal mogelijk, maar niet getuigend van al te veel inspiratie. Wil je wat origineler uit de hoek komen? Ga dan voor een box of abonnement van The Spicery!

Ook het liefst een korting op je eerste bestelling (t.w.v. min. £20)? Onderaan dit blogbericht vind je een code waarmee je 10% korting in de wacht sleept! Gewoon ingeven wanneer je afrekent et voilà! Hoera!

Qué? Spicery?

The Spicery is een initiatief uit Bristol (VK) dat elke maand zorgt voor recepten uit de hele wereld, inclusief de kruiden die je ervoor kunt gebruiken! Hun personeelsbestand wordt actief aangemoedigd om alle uithoeken van onze planeet te verkennen en er op zoek te gaan naar heerlijke maaltijden, of het nu gaat om een curry proeven in Bodinayakanur, op foodtour gaan in Ghana of een huwelijksfeest bijwonen in Yucatan. Toffe peren, daar bij The Spicery.

Bovendien beschikken ze over een gigantisch culinair netwerk, inclusief internationale gastchefs! Zo houden ze hun recepten zo authentiek mogelijk. Wat wil een foodie nog meer?

 

Hoe werkt het?

1. Je kiest een abonnement op de website. Keuze genoeg!

Zo vind je er o.a.: Easy Kits, Date Night, Food Truck (mijn persoonlijke favoriet!), Friday Night Curry Discovery, Indian Restaurant Favourites, Meat Free Magic, Spicery Highlights for 2 en World Kitchen Explorer!
2. Vervolgens kies je of je een abo van 3, 6 of 12 maanden wilt, hetzij voor jezelf (want welke foodie legt zichzelf niet eens in de watten?) hetzij voor iemand anders. In de eerste box zit een voucher die je kunt gebruiken voor je resterende boxen (18 maanden geldig). Je kiest zelf welke boxen je wilt!
Wat krijg je?
Abonnement:
  • Een gelamineerde kaart met alle nodige recepten
  • Kruiden (uiteraard!), helemaal afgemeten volgens de recepten
  • Een kaartje met nieuws uit het assortiment van The Spicery en een leuke freebie: in mijn geval waren het crumblekruiden!
Zelf koos ik voor een Food Truck-abonnement van 3 maanden (£24) en een Adventurous Easy Kit (6 wereldgerechten, steeds voor 4 personen: Vietnamese Beef Stew with Herb Salad, Madras Curry, Nigerian Suya with Chilli Sauce, Thai Massaman Curry with Nam Prik, Vietnamese Tofu Curry with Nuoc Cham en Yemeni Saltah Lamb Stew with Zhug).
Beeldmateriaal:
De (Engelstalige) recepten zijn makkelijk te volgen en geven ook mee wat je nog zelf moet aankopen in de supermarkt. Veel van de kruiden en mengelingen kan je bovendien nabestellen via de website. Zo hoeft je culinaire ontdekkingsreis niet te eindigen na één keer!
Naast boxen en abonnementen kan je bij The Spicery ook individuele pakketjes aankopen of zelf je cadeaubox samenstellen. Aan keuze dus geen gebrek, en voor elke foodie wat wils!
10% korting
Klaar om zelf een box/abonnement van The Spicery te proberen of cadeau te doen aan een echte foodie? Gebruik dan de code DIONY-128075 bij het afrekenen van je bestelling en je ontvangt 10% korting (vanaf aankoop t.w.v. £20)! Deze code kan door 50 gelukkige zielen worden gebruikt. Daarna is het uit met de pret. 😉 Snel zijn is de boodschap!

Amateurkok/-bakker, manlief, aspirant-schrijver, lector Engels, community manager, recyclunstenaar, hobbyist-pianist en überdromer. Niet altijd in die volgorde weliswaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: