
Kerstdip
Dé (lactosevrije!) kerstdip bij uitstek! Driewerf ho-ho-hoera!
INGREDIËNTEN (voor een klein leger crackers, vleesjes, …)
- 175g Philadelphia (lactosevrij)
- 1 el mayonaise
- 4 flinke el Griekse yoghurt (Alpro)
- 70g zongedroogde tomaten, uitgelekt en gehakt
- 45g parmigiano reggiano (voldoende gerijpt), geraspt
- 1 el bieslook, fijngehakt
- 1 el suen sum (lookstengels; verkrijgbaar bij de Aziaat; evt. te vervangen door een extra el bieslook)
- 2 el basilicum, fijngehakt
- 1/2 tl lookpasta
- 1/4 tl zout
- 1/4 tl zwarte peper
WERKWIJZE
- Mengen die handel! (Maak je deze klaar op voorhand? Haal hem dan een 20-tal minuten voor het serveren uit de koelkast.)
Smakelijk!

