Bik Exotique!,  Culikliekjes!

Kerstdip

Dé (lactosevrije!) kerstdip bij uitstek! Driewerf ho-ho-hoera!

INGREDIËNTEN (voor een klein leger crackers, vleesjes, …)

  • 175g Philadelphia (lactosevrij)
  • 1 el mayonaise
  • 4 flinke el Griekse yoghurt (Alpro)
  • 70g zongedroogde tomaten, uitgelekt en gehakt
  • 45g parmigiano reggiano (voldoende gerijpt), geraspt
  • 1 el bieslook, fijngehakt
  • 1 el suen sum (lookstengels; verkrijgbaar bij de Aziaat; evt. te vervangen door een extra el bieslook)
  • 2 el basilicum, fijngehakt
  • 1/2 tl lookpasta
  • 1/4 tl zout
  • 1/4 tl zwarte peper

WERKWIJZE

  1. Mengen die handel! (Maak je deze klaar op voorhand? Haal hem dan een 20-tal minuten voor het serveren uit de koelkast.)

Smakelijk!

 

Amateurkok/-bakker, manlief, aspirant-schrijver, lector Engels, community manager, recyclunstenaar, hobbyist-pianist en überdromer. Niet altijd in die volgorde weliswaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: